Košarica
Checkout Secure

Kontakt: (+386) 70 182 415

info@zodiak-znak.com

O nas

Nakit je umetnost, lepota, sreča in ljubezen v enem.

Ker sta umetnost in lepota preveč subjektivna pojma, se ne omejujemo na noben stil nakita, temveč skrbimo le za to, da so vsi izdelki narejeni z ljubeznijo in vam lahko prinesejo kar največ sreče. V naši kolekciji boste našli modne dodatke za vse starosti in okuse. Od elegantnega nakita za posebne priložnosti, do unikatnih izdelkov za vsakodnevo nošenje. 

Naša prioriteta je namreč vaše zadovoljstvo, zato lahko v 14 dneh po prejemu izdelka brez razloga izdelek vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času vrnili denar. 

Na izdelke prav tako ponujamo doživljenjsko garancijo, kar pomeni, da če se izdelek kadarkoli med nošenjem poškoduje, nam ga lahko vrnete na naš naslov in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali zamenjavo. 

Zato ne odlašajte in si polepšajte dan z nakitom Zodiak! 😉

Kontakt

Zodiak, MAMIAN d.o.o. 
Celovška cesta 136
1000 Ljubljana

ali
e-mail: info@zodiak-znak.com

Dosegljivi smo vsak dan od 8.00 - 20.00

*fizična prodajalna Zodiak zaenkrat še ne obstaja, na tem naslovu je le naša "virtualna" pisarna!

Izdelek je dodan v košarico!
Brezplačna poštnina! Free shipping when you order over XX Brezplačna poštnina! Brezplačna poštnina nad 25€! Standardna poštnina je 2.99€ Free Shipping For Over $x to You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping